Trgovina Lokateks

Ste ljubitelj ustvarjanja unikatnih izdelkov? Imamo nekaj posebnega za vas - barvna preja, ki bo zagotovo navdušila prave ustvarjalce! Na voljo imamo pestro izbiro barv, od živahnih in živopisanih do nežnih in pastelnih odtenkov.

Naša barvna preja je narejena iz vrhunskega materiala, ki je mehak in prijeten na dotik. Z našo prejo lahko ustvarite čudovite pletene ali kvačkane izdelke, kot so šali, kape, rokavice, nogavice in še veliko več.

Ne zamudite priložnosti, da svojim ustvarjalnim idejam dodate pridih barve in edinstvenosti. Obišči našo trgovino in si izberite svojo najljubšo barvno prejo že danes!


V naši trgovini lahko najdete tudi izdelke blagovnih znamk in podjetij: Lokateks, Lambo, Moriss, Svilanit,Tekstil,Clar otroška konfekcija, Leny jeans, Joe & Luca, Konfekcija M.D.I., Polzela, MTČ, Galeb, Komet, pletenine Špenko, Tunika, Beltinka, Oblak …

EU odredba o zasebnosti

Na tej spletnei strani uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani in trgovine, kot tudi piškotke za spremljanje obiska in trženja naših izdelkov. Vendar po odredbi Evropske unije morate s tem soglašati in sprejeti te piškotke. Ali dovolite uporabo zgoraj navedenih piškotkov?

Izjava o zasebnosti