Apartmaji Fizine

 

 GP Apartmaji Fizine

Apartmaji Fizine so na izjemno lepi lokaciji med središčem Portoroža in hoteli Bernardin, druga hiša za bencinsko črpalko OMV nasproti Droginih skladišč soli, 50 metrov oddaljeni od ceste, 60 od samopostrežne trgovine Mercator in 70 metrov od plaže. Nahajajo se na mirnem kraju z lepim razgledom na morje in Savudrijski polotok. Na istem nivoju ob stavbi je parkirišče za 5 do 7 osebnih avtomobilov, do katerega vodi po položnem klancu dovozna cesta na vzhodni strani OMV bencinskega servisa.

                 
Fizine1 Fizine2

Apartma 1

Obsega kuhinjo s prostorno jedilnico z mizo za 8 oseb z večjim dnevnim prostorom s sedežno garnituro, primerno za spanje dveh oseb, dvoposteljno spalnico in sanitarije s posebnim straniščnim prostorom ter kopalnico s tuš kabino in umivalnikom v skupni izmeri 48 m2 koristnih površini. Pred apartmajem je terasa v izmeri 16 m2 z vrtnim pohištvom in senčnikom.

       Fizine5   Fizine4

Apartma 2

Obsega prostorni dnevni prostor s sedežno garnituro primerno za spanje dveh oseb s kuhinjsko nišo z mizo za 6 oseb in manjšo predsobo, dvoposteljno spalnico, dvoposteljno manjšo sobo ter sanitarije s tuš kabino, umivalnikom in straniščem v skupni izmeri 50 m2 koristnih površin. Pred apartmajem je prostorna terasa v izmeri 30 m2 s kuriščem z rešetko za peko mesa, vrtnim pohištvom in senčnikom. Apartma je primeren tudi za bivanje invalidnih oseb.

Apartma 3

Obsega dnevni prostor s sedežno garnituro primerno za spanje dveh oseb s kuhinjo in mizo za 6 oseb, dvoposteljno spalnico, dvoposteljno manjšo sobo, predsobo in sanitarije s tuš kabino, umivalnikom ter straniščem v skupni izmeri  54 m2 koristnih površin. Pred apartmajem je terasa v izmeri 48 m2 z vrtnim pohištvom in senčnikom, ki se nadaljuje z manjšo trato z igrali. Nadstropje višje je v nadaljevanju strehe ločena izjemna sončna terasa s pogledom na Savudrijski polotok v izmeri 22 m2.

Apartma 4

Obsega prostorni dnevni prostor s sedežno garnituro primerno za spanje dveh oseb s posebno kuhinjsko nišo z mizo za štiri osebe, dvoposteljno spalnico ter sanitarije s tuš kabino, umivalnikom in straniščem v skupni izmeri 43 m2. Pred apartmajem je terasa v izmeri 30 m2 z vrtnim pohištvom in senčnikom.

Apartma 5

Obsega dvoposteljno sobo s kuhinjsko nišo ter sanitarije s tuš kabino, umivalnikom in straniščem v skupni izmeri 16 m2 koristnih površin. Pred apartmajem je terasa v izmeri 14 m2 z vrtnim pohištvom in senčnikom. Apartma ima le zunanji vhod in je v zimski sezoni združen z Apartmajem 1.

Fizine3

Več informacij na: www.apartmaji-fizine.si ali telefon  04/51-11-160 med 8.00 in 15.00 uro.

.
EU odredba o zasebnosti

Na tej spletnei strani uporabljamo piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani in trgovine, kot tudi piškotke za spremljanje obiska in trženja naših izdelkov. Vendar po odredbi Evropske unije morate s tem soglašati in sprejeti te piškotke. Ali dovolite uporabo zgoraj navedenih piškotkov?

Izjava o zasebnosti